НОВОСТИ

  1  
2   3       Следно
46% од луѓето пишуваат на својот смартфон додека возат

Во декември 2017 година, Моторола спроведе истражување на територијата на четири континенти во едни од највлијателните точки на технологијата во моментот - Бразил, Индија, С...

19.03.2018

Acer Spin 5 - Лаптоп со уникатен дизајн и совршена функционалност!

Со тенок и издржлив метален дизајн, зачудувачки стил и уникатен начин на преклопување кој овозможува да го користите на 4 различни начини, Acer Spin 5 ќе ви овозможи максима...

16.03.2018

DELL PowerEdge T330 – Сервер со моќни перформанси за поголема продуктивност!

Забрзајте ги перформансите на апликациите, притоа обезбедувајќи простор за иден раст со најновите Intel процесори, DDR4 меморија и PCIe Gen3 I/O.

- Поголема меморија...

25.02.2018

DELL PowerEdge R230 - Моќен и ефикасен сервер со неверојатна брзина на обработка на податоци!

DELL PowerEdge R230 овозможува лесно да ја организирате вашата работа и да ја зголемите вашата продуктивност обезбедувајќи: 

- конс...

25.02.2018

  1  
2   3       Следно

ТДК Компјутери

Менхетен Бизнис Центар, кат 1, ул. Васил Ѓоргов 20А, 1000 Скопје, Македонија
телефон: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | факс: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


Copyright © 2016 TDK Computers. Сите права се задржани.