НОВОСТИ / Lenovo Tab 4 7 – Одличен таблет, неверојатна цена!

Lenovo Tab 4 7 – Одличен таблет, неверојатна цена!


2017-11-15


Тенок и лесен, удобен за секој член на семејството.

Tab 4 7 Essential е совршено прилагоден за семејна употреба благодарение на различните акаунти што родителите можат да ги изберат за себе и за своите деца. 

Tенок и лесен, со дебелина од 8,8 mm и тежина од 254 грама, овој таблет едвај ќе го чувствувате во дланката на вашата рака.

Секој корисник има свој сопствен акаунт со лични поставки, позадини и акаунти на социјалните медиуми. Одделните лозинки овозможуваат да се логирате во ваш безбеден, личен простор и да го споделувате вашиот таблет со други и притоа да не се грижите за доверливост на вашите податоци.

Без речиси никаков додаток на Android 7.0 Nougat, работи полесно и побрзо, без никакви потешкотии при користење на различните апликации. 

Tab 4 7 Essential е достапен во две верзии: Wi-Fi и LTE. Со неверојатна цена која нема да го оптерети домашниот буџет, овој таблет е удобен за секој член на семејството.


ТДК Компјутери

Менхетен Бизнис Центар, кат 1, ул. Васил Ѓоргов 20А, 1000 Скопје, Македонија
телефон: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | факс: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


Copyright © 2016 TDK Computers. Сите права се задржани.