НОВОСТИ / Lenovo IdeaPad 320 - Лаптоп кој го прави животот полесен!

Lenovo IdeaPad 320 - Лаптоп кој го прави животот полесен!


2017-09-15


Сè за IdeaPad 320 е дизајнирано за да го поедностави вашиот живот.

Овој лаптоп ќе се справи со било која задача со леснотија, благодарение на моќната обработка и дискретни графички опции. До 7-ма генерација на Intel® Core ™ i7 процесор и до 16 GB DDR4 меморија, за гарантирана брза реакција и сигурни перформанси на кои може да сметате.

Со новиот дизајн и многу почист десктоп интерфејс, ќе уживате во едноставноста која IdeaPad 320 ја нуди. Брилијантна резолуција која ќе ви овозможи да уживате во кристално чиста визуелизација додека гледате филмови или пребарувате на интернет и доволно простор за складирање на сите ваши податоци.

Одликувајќи се со звучници оптимизирани за Dolby Audio, IdeaPad 320 обезбедува неверојатно чист звук со минимално изобличување во било кој обем.

И не само тоа, со Windows 10 Home ќе ја имате личната помош на Cortana, дизајнирана да им помогне на отворените апликации да одговорат на вашите прашања - без разлика дали се пишува или се зборува.


ТДК Компјутери

Менхетен Бизнис Центар, кат 1, ул. Васил Ѓоргов 20А, 1000 Скопје, Македонија
телефон: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | факс: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


Copyright © 2016 TDK Computers. Сите права се задржани.