НОВОСТИ / MSI Z270 GAMING M7 – Создадена за моќна игра!

MSI Z270 GAMING M7 – Создадена за моќна игра!


2017-05-26


Уникатен дизајн и моќни карактеристики за сериозен гејминг.

 

Поддржувајќи ја последната седма генерација на процесори во комбинација со DDR4-4133+(OC) меморија оваа матична плоча ќе ви овозможи сериозна игра.

MSI Z270 GAMING M7 има паметен хардвер и софтверски алатки, создадени да ви помогнат да бидете еден чекор понапред од конкуренцијата и да ги зголемат вашите вештини.

Military Class 5, Guard-Pro: Високо квалитетни компоненти за најдобра заштита и ефикасност.
BIOS Flashback+: Лесно обновување на BIOS-от без потреба од процесор, меморија или графичка картичка.
GAMING LAN со LAN Protect powered by Killer™: За најдобро онлајн гејминг искуство со најниска латентност и управување на опсегот на пропусти. 
RGB Mystic Light Sync: Со можност да прилагодите и постaвите сопствена шема на бои, преку едноставно користење на вашиот смартфон или преку MSI Gaming апликацијата, за само една секунда.
VR Ready и VR Boost: За неверојатен гејминг во виртуелна реалност. 
Доволно фан заглавија со целосна контрола кои ќе ви овозможат да го изладите вашиот систем.
Највисок квалитет на звукот со користење на премиум квалитет на аудио компоненти. 
GAMING CERTIFIED: 24 часовна онлајн и офлајн игра, тестирана од eSports играчи.

Дополнително со секоја матична плоча MSI Z270 GAMING M7, MSI подарува бесплатен код за Way To Fast.


ТДК Компјутери

Менхетен Бизнис Центар, кат 1, ул. Васил Ѓоргов 20А, 1000 Скопје, Македонија
телефон: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | факс: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


Copyright © 2016 TDK Computers. Сите права се задржани.