НОВОСТИ / Silicon Power - Совршени решенија за складирање на податоци!

Silicon Power - Совршени решенија за складирање на податоци!


2017-08-30


“Memory is Personal”.

Ефикасното справување со огромен број на податоци и нивното сигурно зачувување се претвори во еден од најголемите предизвици на модерниот живот, токму затоа ни се потребни интелигентни решенија кои ќе ни овозможат сигурност и квалитет. 

Silicon Power продолжува да развива совршени решенија за складирање податоци согласно сите барања на современиот дигитализиран живот.

Со силен фокус на комбинирање на иновативна технологија и надградуван дизајн, оваа компанија е водечки производител на флеш мемориски картички, USB флеш дискови, преносливи хард дискови, SSD дискови, DRAM модули и други производи кои овозможуваат сигурно да ги зачувате и заштитите вашите највредни податоци.

Совршена комбинација на иновативност и надградуван дизајн, Silicon Power создава производи кои се убави и од надвор и од внатре.

Како премиум дистрибутер за Македонија, ТДК Компјутери нуди широк асортиман од производите на Silicon Power. Повеќе информации за производите можете да видите тука.


ТДК Компјутери

Менхетен Бизнис Центар, кат 1, ул. Васил Ѓоргов 20А, 1000 Скопје, Македонија
телефон: +389-(0)2-329-8338, +389-(0)2-324-6225 | факс: +389-(0)2-322-1966 | e-mail: info@tdk.mk


Copyright © 2016 TDK Computers. Сите права се задржани.